Vydejte se s karavanem do Vysokých Tater

Máte v plánu uskutečnit montáž tažného zařízení na Ford Galaxy a využívat jej pro nejrůznější účely? Samozřejmě to bude skvělá volba pro převážení nákladu v přívěsném vozíku anebo pro stěhování, případně pro větší nákupy, ovšem jistou možností je stát se více samostatnými v organizování vlastní dovolené. Můžete vycestovat mimo domov s obytným karavanem, který se stane vaším novým domovem, a to v místech přímo pohádkových. Zkuste tentokrát zamířit do Vysokých Tater. Pokud je ještě neznáte, možná budete příjemně překvapeni, jak zajímavý kout přírody to je.

Štrbské Pleso

Zapíchněte to v některém z kempů – Vysoké Tatry mají k dispozici pro své návštěvníky, převážně karavanisty nebo turisty s vlastním stanem, či zájemce o ubytování v chatkách, několik autokempů. Všechny jsou solidně vybavené, s veškerým potřebným komfortem, takže vám tu nic nebude scházet. Do Tater totiž nemusíte mířit přímo do hotelového apartmá, stejně vás to vytáhne ven, tedy pokud zrovna nenatrefíte na deštivé počasí, což se naštěstí dá podle meteorologických předpovědí poměrně přesně odhadnout.

Vysoké Tatry

Velkou výhodou tamního pobytu je spřátelený národ, Slováci jsou stále považováni za naše bratry, Slovenština je srozumitelná každému a snadno se tu dorozumíte všude. Co se týče turistiky, na výběr je opravdu mnoho zajímavých tras, a můžete si zvolit lehčí i těžší terén, záleží jen na vaší kondici. Je to spousta velmi atraktivních míst, která byste neměli minout, jako např. Popradské pleso, Hrebienok, vodopády Bílého potoka, vodopád Skok, Štrbské Pleso, Solisko, Skalnaté pleso, Velká svišťovka a Zelené pleso.

Naplánovat pobyt si tu můžete celoročně, ovšem nejzajímavější je to tu právě v létě. Doporučit vám můžeme spíše srpen, kdy je tu trochu volněji, zejména koncem srpna. A pokud vám vyjde slunečné počasí, bude to zcela jistě balzám na pocuchané nervy.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup